Zodiac Service

Bij Zodiac streven we altijd naar maximale kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, missen of zoek raken, dan staan we voor u klaar.

Reparatie
Onderdelen

Reparatie Service

Is uw Zodiac opblaasboot kapot? Laat het door ons repareren.

Zodiac Nederland beschikt over een eigen Reparatie Service welke onder leiding staat van een deskundige op het gebied van rubberboten, zowel opvouwbare rubberboten als de grote RIBS. Onze specialisten zijn opgeleid bij Zodiac Frankrijk en hebben gezamenlijk ruim 45 jaar ervaring met de verschillende Zodiac producten.

Voor elke type reparatie, van een kleine beschadiging tot een grote scheur in uw boot, kunt u bij ons terecht.

Voorafgaand aan de reparatie ontvangt u van ons een gespecificeerde prijsopgave, zodat u niet onverwachts voor verrassingen komt te staan. Mocht blijken dat de conditie van de boot de eventuele reparatie niet meer waard is, dan zult u hierover voorafgaand aan de reparatie geïnformeerd worden.

Neem direct contact op met de Zodiac Reparatie Service:

Graag willen wij u vragen om de volledige bootgegevens in te vullen, indien deze bekend zijn, zodat wij u snel een adequaat antwoord kunnen sturen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

[contact-form-7 id=”114″ title=”Reparatie service formulier”]

Onderdelen Service

Bent u op zoek naar een onderdeel? Laat het ons weten.

 

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel en/of accessoire voor uw Zodiac® rubberboot, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
Graag willen wij u vragen om alle beschikbare gegevens van uw boot direct in te vullen, dan kunnen wij u snel van de juiste informatie voorzien.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

[contact-form-7 id=”1039″ title=”Onderdelenservice”]

Nog niet de hulp gevonden die U zocht? Neem dan direct contact met ons op.

Contact